Sony šlape na plyn a před blížícím se vydáním Marvel’s Spider-Man 2 zveřejňuje povedený filmový trailer zaměřený na souboj Petera Parkera a Milese Moralese s nebezpečným Venomem. Hrdinové čelí výzvám v běžném životě a zároveň musejí chránit New York před nejrůznějšími padouchy.

Reklama přináší smutné scény, flashbacky na tragické okamžiky z minulosti obou pavoučích mužů, kteří stojí před dosud nejnebezpečnějším nepřítelem. Není tak divu, že pochybují, byť společně to zvládnou, protože společně jsou silnější.

Ve hře navštívíme rozšířený marvelovský New York, který zahrnuje dvě nové čtvrti – Brooklyn a Queens – a také místa jako Coney Island a další. Velkou novinkou je rychlé přepínání mezi oběma Spider-Many, v otevřeném světě bude možné kdykoliv. Vše pak doplňuje silný příběh a ikoničtí superpadouši, včetně monstrózního Venoma, nelítostného Lovce Kravena, prchlivého Lizarda a dalších.

Všimněte si, že ve studiu Insomniac Games znovu upravili vzhled Petera Parkera, aby se více podobal hvězdě MCU Tomu Hollandovi. Změny mezi jedničkou z roku 2018 a současnou verzí Petera jsou patrné také na oficiálních obrázcích, kde je hrdina bez masky. První úpravy vzhledu Petera přišly v roce 2020, kdy vyšla vylepšená verze Marvel’s Spider-Man pro PlayStation 5 a potom PC.

Marvel’s Spider-Man 2 vyjde 20. 10. letošního roku na PlayStation 5. Ve hře budou české titulky.