Chtěl bych být alespoň z poloviny tak vtipný jako jsou tvůrci Goat Simulatoru 3. U příležitosti Vánoc připravili bezesnou noc pro všechny na pobřeží San Angora, zatímco velikonoční aktualizace přináší operaci Crackdown.

Pokud čekáte pouze sbírání velikonočních vajíček, tak jste vedle jak ta jedle. Sice budete hledat vajíčka po celé oblasti, ovšem za každé nalezené vejce získáte fantastickou odměnu, která změní hratelnost. Celkem budete moci odemknout 19 nových kosmetických doplňků pro svého kozla, žraloka nebo jakékoliv jiné zvíře, za které rádi hrajete.

A právě v těchto kostýmech je ono šílené kouzlo Goat Simulatoru 3. Jeden z vás udělá želvu Ninja. Díky dalšímu můžete polykat předměty a měnit je ve vejce. Takže ano, váš kozel se de facto promění v Yoshiho, což jistě nebude náhoda vzhledem k premiéře filmu Super Mario Bros.

Když získáte všechny vajíčka, tak se můžete dokonce v jedno takové proměnit. Zkrátka vás čeká spousta zábavy. Aktualizace by už nyní měla být dostupná na PC (Epic Games Store), PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.