V létě minulého roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One vyšla dobrodružná nezávislá hra Sea of Solitude od studia Jo-Mei Games. Hru na trh uvedla společnost Electronic Arts v rámci svého programu EA Originals.

V rámci The Game Awards 2020 jsme se dozvěděli, že Jo-Mei Games si našli nového partnera v podobě Quantic Dream a společně nabídnou Sea of Solitude hráčům na Nintendu Switch. Titul dorazí 4. 3. 2021 v The Director’s Cut edici. Ta zahrne navíc nový skript, nový dabing, nový fotografický režim a gyroskopickou podporu.

Sea of Solitude vás vezme na osobní cestu osamělé mladé ženy. Hra nabízí krásný a vyvíjející se svět, kde nic není tak, jak se zdá. Seznámíte se s nejrůznějšími tvory a příšerami, budete se učit jejich příběhy a řešit výzvy.

Přečtěte si také: Shady Part of Me vypráví příběh o mladé dívce a jejím stínu

„V Sea of Solitude se vydáte na osobní pouť jedné mladé ženy, kterou sžírá samota. Plavte se krásným světem, v němž nic není tak, jak to na první pohled vypadá. Potkejte neuvěřitelná stvoření a příšery, poznejte jejich příběhy a vyřešte výzvy. Prozkoumejte zaplavené město buď na člunu, pěšky, nebo si zkrátka zaplavte. Odvážíte se v rámci ustavičného boje temnoty a světla pohlédnout na to, co se skrývá pod hladinou, a odhalíte, co opravdu znamená být člověkem?“ uvádí tisková zpráva

„Sea of Solitude je můj zatím zdaleka nejosobnější projekt s největšími uměleckými ambicemi. Ponořit se do hloubky vlastních pocitů, jako jsou základní strachy, touhy a zloba, chce hodně úsilí, ale možnost tyto pocity vyjádřit a ukázat je celému světu prostřednictvím umění zároveň přináší silný pocit uspokojení,“ řekla při původním představení hry scénáristka a kreativní ředitelka Cornelia Geppert.