S koncem letních prázdnin si hráči hry Bus Simulator 21 Next Stop budou moci koupit rozšíření Official School Bus Extension, které umožní poprvé v historii série Bus Simulator řídit školní autobusy renomovaného amerického výrobce Blue Bird.

DLC vyjde 30. 8. letošního roku a přinese nejen tři oficiálně licencované školní autobusy značky Blue Bird (All American FE, All American RE a Blue Bird Visio), ale také řadu nových misí, včetně nového typu misí v podobě rozvozu dětí.

Úkolem je vyzvednout žáky na různých místech ve městě a včas je dopravit do různých školních budov, které byly nově začleněny do městské krajiny. Po skončení vyučování je opět vyzvednete a bezpečně odvezete zpět domů.

Official School Bus Extension se bude prodávat za 12,99 eur pro PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One verze hry Bus Simulator 21 Next Stop. DLC je také součástí Season Passu, který stojí 24,99 eur.

Později mají vyjít ještě balíčky Thomas Built Buses Bus Pack (Q3 2023) a Tram Extension (Q4 2023). Druhý jmenovaný umožní řídit tramvaje. Zatím vyšel Ebusco Bus Pack s třemi novými elektrickými autobusy. Všechen obsah si prohlédněte v galerii: