Už za necelý týden na hráče PlayStationu 5 čeká Astro Bot. V kůži roztomilého robůtka se vypravíte na velké dobrodružství, které nabízí více než 80 úrovní v 6 galaxií. Cílem je zachránit 300 robotů z celé historie PlayStationu, včetně Crashe Bandicoota, Krata, Nathana Drakea nebo Aloy. Naštěstí má Astro nové schopnosti, aby se vypořádal s řadou nových bizarních padouchů a obrovských bossů.

Cílem studia Team Asobo je nejen vytvořit dobrou a zábavnou plošinovku, ale vytvořit hru, která dokáže na hráče přenést dobrou energii a navodit mu dobrou náladu. Kvůli tomu vývojáři věnovali velkou pozornost i těm nejmenším detailům.

S vydáním to však nekončí. Vývojáři plánují dodatečnou podporu. Její součástí bude DLC obsahující „hravé etapy a vzrušující rychlostní etapy“ jako v předchozí hře. Speed Run byly v Rescue Mission jako Time Trials. Museli jste dokončit krátké úrovně za méně než 60 sekund. Vedle nich byly ještě úrovně Score Attacks a Boss Challenges. V prvním případě jste museli porazit protivníky a získat body. Ve druhém zdolat bosse bez poškození.

Astro Bot vyjde 6. 9. letošního roku výhradně na PlayStation 5 s českými titulky. Zatím se můžete vrátit do Astro's Playroom, který je zdarma pro všechny majitele PS5. Krátce před vydáním nové hry se tam bude konat speciální oslava.