Fanoušci lovecké simulace Way of the Hunter se mohou těšit na nový dodatečný balíček. Bratislavské studio pro ně chystá placené rozšíření Tikamoon Plains, které je zavede do rozmanité africké divočiny, od větrných hor po smrtící pouště a rozlehlé savany kypící životem.

Tady se připojíte k Malachimu, profesionálnímu loveckému průvodci, který vede skupinu dobrodruhů fiktivním světem Tikamoon Plains, který je inspirován africkou divočinou. K dispozici budete mít široký výběr střelných zbraní, a výstroje, abyste mohli lovit ty nejlepší trofeje a vyzdobit si lovecký domek, zatímco se ponoříte do každodenní rutiny jedinečné divoké zvěře. Poprvé dojde také na lovecké luky.

„Ať už se vydáte na průzkum autem, UTV nebo pěšky, Tikamoon Plains vám nabídne překvapivou škálu biomů. Od svěžích zelených travnatých ploch a lesů na březích řek na jihovýchodě přes suché savany s roztroušenými stromy a keři až po horské a pouštní oblasti na západě,“ uvádějí autoři.

Těšit se můžete na pakoně běloocasé, prasata savanová, husice nilské, mohutné buvolce kapské, hyeny skvrnité a samozřejmě nebudou chybět ani lvy.

Tikamoon Plains DLC vyjde 11. 8. letošního roku pro PC, PS5 a Xbox Series X/S verze Way of the Hunter. Balíček bude stát 10 eur (cca 240 Kč).