Příznivci netradiční série Rock of Ages, která kombinuje tower defense strategie s výbušnou arkádovou akcí, se jistě těší na třetí díl, ve kterém opět budou ovládat obří kameny a ničit s nimi vše, co jim přijde do cesty. Pokud je tohle váš šálek čaje, tak si nadcházející Rock of Ages III: Make & Break budete moci vyzkoušet před vydáním.

Vývojáři zvou všechny hráče do veřejné bety. Ta se uskuteční od 9. června na PC přes Steam a od 23. června na Xboxu One a PlayStationu 4. Bohužel majitelé Nintenda Switch a Google Stadia nedostanou do testu přístup. Do bety se můžete přihlásit na oficiálních stránkách hry.

V Rock of Ages III: Make & Break dostanete možnost navrhnout a vytvořit vlastní úrovně prostřednictvím jednoduchého editoru a sdílet své výtvory s hráči z celého světa. Tím vývojáři podpoří hratelnost. Při samotném hraní je důležité nejen ničit, ale také myslet na vlastní obranu, a to zejména v online multiplayeru pro čtyři hráče nebo v head-to-head na rozdělené obrazovce pro dva hráče. Celkem je k dispozici 6 odlišných arkádových módů s více než 20 šílenými balvany.

Chybět nemůže ani humorná příběhová kampaň se zběsilou komickou jízdou, v níž vystupují Caesar, Moctezuma, Krampus nebo Létající špagetové monstrum a další. Jisté je s těmito nejen historickými postavami se setkáte ve velmi bizarním a neuctivém provedení.

„Rock of Ages 3: Make & Break je kompetitivní arkádová akce ve stylu tower defense, která v kombinaci se svérázným humorem ve stylu Monty Python tvůrců ze studia ACE Team přináší unikátně kreativní a zcela nezapomenutelný zážitek,“ popisují hru vývojáři.

Rock of Ages III: Make & Break vyjde v plné verzi 21. 7. na PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch a Google Stadia.