Quentin Tarantino se spojuje s bratry Coenovými v procedurálně generovaném road tripu Road 96. K této dvojici si ještě můžete přidat dobrodružnou hru Firewatch z roku 2016 od Campo Santo a Valiant Hearts. Právě tvůrci Valiant Hearts a Memories Retold za Road 96 stojí.

Studio Digixart si vymyslelo, že vytvoří další netradiční titul. V Road 96 se vydáte na cestu. Podniknete dobrodružství, užijete si svobodu a budete se snažit uprchnout z režimu autoritářského národa fiktivní země Petria, který vám už leze na mozek.

Pokud se ztrácíte, tak má jít o riskantní výlet za hranice. Setkáte se s neuvěřitelnými postavami a objevíte jejich propletené příběhy a tajemství. Každá míle vašeho dobrodružství otevírá možnost volby. Vaše rozhodnutí změní vaše dobrodružství, změní lidi, s nimiž se setkáte, a možná dokonce změní svět.

Přečtěte si také: The Game Awards: Nejlepší hry roku 2020

Vývojáři Road 96 popisují jako bláznivý a krásný výlet s neustále se rozvíjejícím příběhem a nečekanými situacemi. Vše je inspirováno Tarantinem, bratry Coenovými a Pong Čun-hoa. K tomu si máme přidat ohromující vizuální styl, soundtrack plný hitů z 90. let a tisíce cest vedoucí za hranice Petria.

Co zbývá? Přece říct, že Road 96 vyjde někdy v roce 2021. Zatím byla oznámena pouze PC verze přes Steam.