Společnost Electronic Arts se snaží do střílečky Battlefield V nalákat další hráče. Rozhodla se proto zbývající říjnové víkendy nabídnout k vyzkoušení příběhovou kampaň i multiplayerové bitvy z nejnovějšího Battlefieldu. Trial je rozdělen na tři fáze, které vyvrcholí pátou kapitolou.

První bezplatný víkend proběhne od 10. do 13. října. Od čtvrtka do neděle si budete moci vyzkoušet mód Rush pro 32 hráčů na mapách Operation Underground, Rotterdam, Narvik, Mercury a dalších mapách inspirovaných druhou světovou válkou, v nichž budete bojovat o kontrolu nad sektory. Součástí je i týdenní výzva. Za její splnění obdržíte skin Captain Hadlow pro německé útočné dělo Sturmgeschütz IV.

Druhý víkend je od 17. do 20. října ve znamení Conquestu, tedy tradičního režimu Battlefieldu. V něm dva týmy bojují o kontrolu nad co největším počtem vlajek na mapě. Potvrzeny jsou mapy Operation Underground, Rotterdam, Devastation, Marita a Arras, stejně tak týdenní výzva s odměnou Trench Carbine.

Třetí víkend je od 24. do 27. října a nabídne mód Grand Operations s invazemi na mapách Twisted Steel, Narvik, Hamada, Rotterdam a Panzerstorm. Tenhle režim je rozdělen na několik fází a přichází se speciální komunitní výzvou s odměnou v podobě protiletadlové zbraně Fliegerfaust.

V průběhu všech tří víkendů můžete vyzkoušet i singleplayerovou příběhovou kampaň inspirovanou bojišti druhé světové války. Battlefield V hledejte na Originu. Dnes bude možné předběžné stažení hry.