Ve spolupráci vývojářských týmů Lucky Mountain Games a Sumo Digital vznikají zajímavé retro závody Hotshot Racing, které během tohoto jara chce na trh uvést společnost Curve Digital ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

V singleplayeru, split-screenu a online multiplayeru by si měl každý užít rychlé arkádové závody, které spojuje driftování, retro vizuální efekty, neuvěřitelný pocit rychlosti a vzrušující zážitky. Alespoň to tvrdí tisková zpráva, která láká na plynulý zážitek při 60 snímcích za sekundu v režimech pro jednoho hráče bez ohledu na platformu. Ve split-screenu pro čtyři hráče a v multiplayeru pro osm hráčů bude pravděpodobně jen 30fps.

Hotshot Racing mají přivést 16 okruhových tratí zasazených na pobřeží, do džungle, vysokohorského prostředí i do pouštního prostředí v Las Vegas. Na všech těchto místech na vás čekají módy Time Trial a Grand Prix, v nichž budete závodit v klasických závodních formulích. Potom tu je mód Cops and Robbers, v němž lupiči unikají před policisty, kteří je musejí zastavit. A také režim Drive or Explode s kontrolními body. V těchto dvou módech na vás má čekat nový, vzrušující zážitek. Samozřejmostí jsou celosvětové žebříčky.

Jak si můžete všimnou v doprovodných materiálech, tak bude i pohled z kokpitu vozu.