Leden/január odstartoval vlnu odkladů a vypadá to, že v únoru/februári to nebude o nic lepší. K rogue-like střílečce Returnal a RPG ze světa Harryho Pottera Hogwarts Legacy se totiž přidává remake Prince of Persia: The Sands of Time.

Pokud zapátráte v paměti, tak si jistě vzpomenete, že tento remake, z produkce Ubisoftu, se jednoho odkladu již dočkal. Ten hru odsouval na 18. 3. 2021, ale podle všeho potřebují v Ubisoftu více času na její dokončení.

Přečtěte si také: Remake Prince of Persia: Switch verze a bezplatné vylepšení pro next-gen

Tentokrát je to ale jinak. Při posledním odkladu jsme aspoň dostali náhradní datum vydání, tentokrát se ale budeme muset obejít bez něj, jelikož v tuhle chvíli hra žádné nemá. O samotném odkladu Ubisoft informoval na Twitteru, kde se zmiňují o tom, že veškerá podpora a zpětná vazba od fanoušků je žene kupředu k vytvoření co nejlepší hry.

„Díky tomu jsme se rozhodli posunout vydání Prince of Persia: The Sands of Time Remake na pozdější datum. Tento čas navíc umožní našim týmům doručit remake, který bude svěží, zatímco zůstane věrný originálu," oznámil Ubisoft na svém twitterovém účtu.

I přesto, že toto oznámení bylo dosti nečekané, Ubisoft slibuje, že bude hráče nadále informovat o postupu vývoje. Samotný remake nám byl představen již loni v září/septembri a v té době se na hře pracovalo dva a půl roku. Během oznámení si hráči stěžovali na nepříliš vydařenou grafiku a vizuál, což si v Ubisoftu vzali k srdci a grafickému zpracování věnují „unikátní vizuální péči“.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake v tuhle chvíli nemá datum vydání, ale až bude hotov, měl by dorazit na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Navíc by se dle všeho mohl titul dostat na novou generaci, společně s bezplatným vylepšením, a dokonce i na Nintendo Switch.