V průběhu letošního Ubisoft Forward, které proběhlo v září, jsme se dočkali oznámení remaku Prince of Persia: The Sands of Time. Ten měl původně vyjít již 21. ledna/januára 2021. Vývojáři ale potřebují více času na dodělání hry, a tak muselo dojít k odkladu, kvůli němuž se datum vydání odsunulo na 18. března/marca 2021.

Jak jistě víte, tak remake Prince z Persie byl oznámen na PlayStation 4, Xbox One a PC s operačním systémem Windows. Ubisoft Store se nedávno dočkal aktualizace, jejíž součástí byla úprava stránek některých her a jedna taková úprava proběhla i u této hry.

Přečtěte si také: Prince of Persia: The Sands of Time Remake odložen

V tuhle chvíli si můžete všimnout, že je u hry mezi platformami uvedena i konzole Nintedno Switch a k tomu všemu je zde informace týkající se bezplatného vylepšení pro konzole nové generace, pokud jste si hru pořídili na PlayStation 4 nebo Xbox One.

Ubisoft se k verzi pro Nintendo Switch oficiálně nevyjádřil, a navíc tyto informace naleznete jen na americkém Ubisoft Storu, takže se stále jedná jen o pouhou spekulaci, jejíž potvrzení či vyvrácení se dočkáme snad brzy.