Léto nebude na hry tak chudé, jak se původně zdálo. Společnost THQ Nordic právě oznámila, že remake klasicky Destroy All Humans! vyjde 28. 7. 2020 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. V prodeji bude standardní edice i dvě speciální edice pojmenované DNA Collector's Edition a Crypto-137 Edition.

Konzolové verze se budou prodávat za 39,99 euro a PC verze za 29,99 euro. Cena je tedy přívětivá.

Destroy All Humans! je open-world akční adventura, která původně světlo světa spatřila v roce 2005. V červenci vyjde komplexní remake, jenž oživí parodii na Studenou válku s invazí mimozemšťanů. Hráči se stanou mimozemšťanem jménem Crypto-137 a budou terorizovat lidi na Zemi, odebírat jejich vzorky DNA, svrhnou americkou vládu a mnoho dalšího. Hráči si užijí spoustu humorných scének, jedinečné zbraně, včetně anální sondy, a možnosti psychokineze.

Abyste věděli, co přesně Destroy All Humans! nabízí, doporučuji se podívat na nový minutový trailer (najdete ho nahoře), stejně tak na představení obou sběratelských edic.

Sběratelská edice DNA zahrne figurku Crypto'N'Cow, klíčenku, šest litografií, antistresovou hračku a všechny skiny pro hlavního hrdinu Crypta. To vše v prémiové krabici za 149,99 euro.

Crypto-137 Edition obsahuje figurku Crypta, batoh Crypta, klíčenku, šest litografií, antistresovou hračku a všechny skiny pro Crypta. Její cena je stanovena na 399,99 euro.

SKINY PRO CRYPTA