Red Dead Redemption 2 je už za dveřmi a všichni netrpělivě čekají, až dostanou svoji kopii. Kdo zatoužil po krabicové verzi, počká si ještě týden, avšak kdo má předobjednanou digitální verzi, v průběhu zítřka by měla začít možnost stáhnout si hru předem, a tím pádem začít pařit co nejdříve. 

Co zatím nevychází, je Red Dead Online, tedy multiplayerový mód pro hru. Toho se totiž dočkáme nejdříve v listopadu. Online mód má obsahovat kompetitivní, cooperativní a příběhové části, podobně jako GTA Online. Red Dead Online má do budoucna udržet hru svěží, stejně jako Online mód v GTA V. Vzhledem k tomu, kdy klasické GTA V a jak je dodnes hrané, je možné, že i Divoký západ usurpuje pár let jen pro sebe.

Red Dead Redemption 2 je obrovská hra, což dokazuje i velikost, kterou vám zabere na disku. V krabicové verzi totiž přichází ve 2 Blu-ray discích a v digitální verzi si budete muset stáhnout okolo 90 GB do svých konzolí - upřímnou soustrast 500GB diskům. Ostatně i kvůli slibovanému obsahu se není čemu divit.

Stále ale není jasné, jak to bude s případnou PC verzí. Rockstar se podle všeho obává, že by se neprodávala tak dobře jako GTA V. No, ukáže čas. Mrkněte zatím na přiložený launch trailer, který naposledy láká na příběh Arthura Morgana. 

Red Dead Redemption 2 vychází 26. listopadu na PS4 a Xbox One.