Distributorská společnost Playman dnes na svých sociálních sítích oznámila lokalizaci pro Iron Harvest. Real-time strategie zasazena do alternativní reality po roce 1920, krátce po konci první světové válce, vyjde 1. 9. letošního roku na počítače, kde budou přístomny české titulky.

Hru si můžete koupit v takzvané D1 Edition, která jako bonus obsahuje soundtrack a artbook v digitální podobě. V nabídce je také sběratelská edice, ovšem kusů bude omezené množství. Zahrne hru, soundtrack, oboustranný plakát, uměleckou knihu a sochu.

V Iron Harvest budete ovládat obrovské dieselpunkové mechy a projdete si příběhovou kampaní pro jednoho hráče a pro kooperace, jakož i potyčky s intenzivní akcí na bojišti pro fanoušky hry více hráčů.

Příběh má být poutavý a nabídnout více než 20 misí v rámci tří kampaní. Provázet jím vás bude 9 charismatických hrdinů a jejich mechovští společníci napříč Evropou. Celkem na vás čekají tři odlišné frakce s více jak 40 jednotkami – nedávno byla představena frakce Rusviet s obřím mechem sekajícím nepřátele na cucky.

Přečtěte si také: Za měsíc si můžete vyzkoušet akční adventuru Marvel's Avengers v betě

„Tradice se střetává s vědeckým a technologickým pokrokem, zatímco Evropa se stále zotavuje z brutálních bitev světové války. Města se pomalu obnovují a na venkově začala éra železné sklizně. Farmáři objevují pozůstatky majestátních kráčejících strojů, se kterými se bojovalo na bojištích během světové války. Uprostřed tohoto chaosu se objevuje nová hrozba, která ohrozí existenci samotné Evropy. Tajné síly se všemožnými prostředky snaží destabilizovat celé země a hodlají opět zapálit svět a konečně se chopit kontroly,“ popisuje tisková zpráva titul Iron Harvest.

Iron Harvest vyjde později také na konzole PlayStation 4 a Xbox One. Zda i u nich budou české titulky se v současné době neví.