Pocit, kdy stěna za vámi může v kterýkoli moment podlehnout palbě, a vy padnete. Pocit, kdy stačí se nahnout do okna v nesprávný moment, kde na vás zrovna někdo číhá se zaměřovačem a s prstem na spoušti. Takový zážitek jen tak kdejaká hra nevyvolá, ale Rainbow Six Siege je rozhodně jednou z nich. A pokud ji ještě nemáte koupenou, nyní máte možnost si ji vyzkoušet zcela zdarma.

Taktická střílečka o dvou týmech po 5 hráčích, kde si každý vybere jiného operátora. Každý operátor má své osobité vlastnosti a dělí se na ochránce a útočníky. Například operátor Kapkan může klást pasti, Jäger vlastní zařízení na zneškodňování granátů. Ash nosí po boku zbraň, která je schopná kompletně zničit stěnu. Každý je svým způsobem unikátní a všichni si nakonec vždy najdou svého oblíbence, který jim vyhovuje. Rainbow Six Siege si silně zakládá na realističnosti. Je to hra pro hráče, kteří mají potřebu zápasit až do poslední chvíle a neutéct před výzvou. Nejdůležitějším faktorem hry je ale spolupráce, která je klíčová. I po smrti totiž pořád můžete sledovat nepřátele bezpečnostními kamerami. Oči jsou všude.

Počínaje dneškem až do 18. listopadu si můžete tuto atmosférickou střílečku zahrát zcela zdarma a třeba zjistit, jestli je to váš šálek kávy. Všechny zkušenosti získané ve free trialu se po koupi hry přesunou a budou započítány. Hra během tohoto prodlouženého víkendu bude dostupná za 70% slevu a to až do 30. listopadu 2018.