Rainbow Six Siege je tady s námi už osm let. Hráči se mohou těšit na novou sezónu nazvanou Operation Heavy Mettle, která do hry přináší řadu úprav herních režimu a nového operátora jménem Ram.

Ram se řadí mezi útočníky, je vybavena gadgetem BU-GI Auto-Breacher, který ji umožňuje ničit zdi a podlahy. Na druhou stranu je pomalá a její primární zbraní je R4C nebo LMG-E a jako sekundární má MK1 nebo ITA12S.

Součástí nové sezóny je nový systém pochval, kdy se hráči mohou po zápase navzájem hodnotit. Hráči, kteří nasbírají vysoký počet pochval, budou po skončení sezóny odměněni legendárním Alpha Packem. Dle všeho se Ubisoft snaží ještě více zapojit komunitu, aby vývojáři odhalili toxické hráče, případně ty, co zneužívají systémy.

Takhle se za Ram hraje

Operation Heavy Mettle startuje 29. 8. letošního roku. Možná v té době do Rainbow Six Siege dorazí Master Chief. Hlavní hrdina sci-fi série Halo od Microsoftu má být dostupný jako skin. Předčasně ho odhalil insider Klobrille a vypadá to, že bude také v PlayStation verzích hry. To ve Fortnite se na Xbox zase dostali PlayStation hrdinové Kratos, Aloy a Nathan Drake.