Studio TeamKill v posledních měsících lákalo na svůj velký projekt, kterým je hororová střílečka Quantum Error, která vyjde koncem letošního roku na PlayStation 4 a PlayStation 5. Dnes se díky Future Games Show můžeme podívat na první gameplay trailer. Ten připomíná Dead Space nejen kvůli tomu, že i tady budeme hrát za člověka, který se dostane do situace, na kterou nebyl připraven.

V Quantum Error hrajeme za Jacoba Thomase, hasiče ze San Francisca, jenž je poslán do Monad Quantum Research Facility. Tohle tajemné zařízení se nachází 30 mil od pobřeží Kalifornie a nečekaně začalo hořet. Ukázalo se, že příčinou požáru jsou neznámé entity. Když Thomas se svým kolegou Shanem Costou a zbytkem týmu dorazí na místo s úmyslem zachránit co nejvíce životů zjistí, že záchranná mise se mění v boj o jejich životy.

Na začátku se budeme bránit pouze sekerou, časem se dostaneme k rozsáhlému arsenálu zbraní. Záběry byly pořízeny na PS5.

TeamKill v minulosti pracovali na first-person hororu Kings of Lorn: The Fall of Ebris pro PC a PS4. Quantum Error je jejich první velký projekt.