Místní zastoupení Sony dnes potěšilo všechny hráče, co se těší na Astro Bot. Akční plošinovka bude mít českou textovou lokalizaci, aby si nové dobrodružství roztomilého robůtka a maskota PlayStationu mohli zahrát opravdu všichni majitelé PS5.

Astro Bot zve hráče na úžasné dobrodružství ve velkolepých světech plných zábavy, tajemství a překvapení, které nabídne 50 různorodých planet, na kterých využijete naplno nové Astrovy schopnosti, od žabích boxerských rukavic až po obří houbu ve tvaru Astra. Cílem je zachránit více než 150 ikonických VIP botů inspirovaných legendárními postavami z 30leté historie PlayStation.

„Nasedni do Astrova věrného Dual Speederu a připrav se na úžasné dobrodružství ve velkolepých světech plných zábavy, tajemství a překvapení,“ láká oficiální popisek. „Mateřská loď PS5 byla poškozena Astrovým mimozemským protivníkem a jeho posádka byla rozptýlena po mnoha galaxiích. Pomůžeš Astrovi zachránit ztracené kamarády boty a obnovit mateřskou loď?“ ptá se oficiální popisek hry.

Astro Bot vyjde 6. 9. letošního roku exkluzivně na PlayStation 5.