Společnost Sony oznámila hry zdarma pro předplatitele PlayStation Plus. Majitelé konzole PlayStation 5 si svou digitální knihovničku budou moci rozšířit o destruktivní závody Wreckfest: Drive Hard, Die Last od tvůrců legendární značky FlatOut. Budete závodit a vylepšovat svůj vůz s cílem přežít souboje s dalšími automobily, zahradními traktůrky a dalšími vozidly. V online multiplayeru potom můžete vyzvat až 24 hráčů.

Přečtěte si také: Sony bude agresivně investovat do svých studií, aby nabídla exkluzivity pro PS5

Pro PS4 a PS5 je potom určena first-person střílečka Battlefield 5, která se vrací ke svým kořenům prostřednictvím bitev z období druhé světové války v singleplayeru i multiplayeru, a Stranded Deep. Jedná se o survival, jenž otestuje vaše schopnosti přežít na ostrově kdesi v Tichém oceánu. Prozkoumávat budete souš i vodu, shánět zásoby, abyste si mohli vyrobit nástroje a zbraně a postavit úkryt. Nedávno jsme mohli mít zdarma jiný survival jménem Subnautica.

Všechny tři hry budou k dispozici od 4. 5. letošního roku. Do té doby máte čas si na svůj účet přidat Oddworld: Soulstorm pro PS5 a Days Gone se Zombie Army 4: Dead War pro obě konzole.