V srpnu do dvou dražších tarifů PlayStation Plus zamíří nové hry. Titul Yakuza: Like A Dragon z minulého měsíce doplňují další díly, přesně tak, jak Sony v červenci slibovala. Jde o Yakuza 0, Yakuza Kiwami a Yakuza Kiwami 2, které jsou dostupné pro PS Plus Premium a Extra. Do konce roku se přidají ještě remastery třetího, čtvrtého a páté dílu a Yakuza 6: Song of Life.

Oblíbenou japonskou sérii doplňuje multiplayerový survival horor Dead by Daylight, dobrodružný Bugsnax a taktická open-world akce Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands.

Výše zmíněné hry budou dostupné od 16. 8. 2022. Ve stejný den se k nim přidá ještě oblíbená post-apokalyptická akce Metro Exodus, RPG titul Trials of Mana, vesmírná střílečka Everspace, Uno, Monopoly Madness a Monopoly Plus.

PS Plus Extra zahrnuje přístup ke stovkám her pro systémy PlayStation 5 a PS4, včetně her Returnal, Demon's Souls a Ghost of Tsushima: Director's Cut, zatímco služba PS Plus Premium přidává do katalogu her klasické tituly z éry systémů PS1, PS2, PSP a PS3.

PS Plus Extra stojí 365 Kč měsíčně, 1040 Kč za tři měsíce nebo 2600 Kč za rok, zatímco PS Plus Premium je za 445 Kč na měsíc, 1300 kč na tři měsíce a 3120 Kč na rok.