Společnost Sony odhalila hry, které si v nadcházejícím měsíci budou moci přidat do knihovny předplatitelé základního PlayStation Plus, takzvaného Essential. Týká se samozřejmě i dražších variant Extra a Premium.

V srpnu si budete moci do digitální knihovničky přidat Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 (PS5 / PS4), Yakuza: Like a Dragon (PS5 / PS4) a Little Nightmares (PS4). Tituly budou dostupné od 2. 8. do 6. 9. 2022.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 je povedený remake dvou dílů, který vyšel v roce 2020 a během prvních dvou týdnů se prodalo milion kopií. V recenzi jsme kompilaci hodnotili 9/10 za komplexní zážitek prvních dvou dílů, návykovou hratelnost, nostalgii, legendární soundtrack, split-screen a multiplayer.

Yakuza: Like a Dragon je první hlavní díl známé série vytvořen jako tahové RPG. I přes značné rozdíly si ho hráči oblíbili a v PS Plus si určitě najde další fanoušky, kteří mají možnost prožít příběh z japonského podsvětí a užít si i nepřeberné množství nejrůznějších miniher.

Pokud vyhledáváte menší tituly a nevadí vám trošku toho hororu, tak nejspíš znáte Little Nightmares. A pokud ne, tak to určitě napravte.