Vývojářské studio Sucker Punch ve svém nedávném blogu potvrdilo blízké vydání prvního velkého raidu pro svoji hru Ghost of Tsushima. Ta během minulého týdne dostala obrovskou aktualizaci, která kromě New Game + přidala do hry také kooperativní multiplayer. Pokud už jste si ho zahráli, tak určitě víte, že to není jen zanedbatelná část hry, ale naopak plnohodnotný a zábavný multiplayer. Pokud jste jej ještě nehráli, tak se můžete těšit na naše dojmy, které pro vás s redakcí připravujeme.

Přečtěte si také: Chystá se pokračování hry Ghost of Tsushima?

Ale zpátky k chystanému obsahu pro tento přídavek nazvaný Ghost of Tsushima: Legends. Kromě již dostupných módů totiž hra bude obsahovat i větší příběhové raidy, které vývojáři budou do hry postupně přidávat. Ten první se jmenuje Tale of Iyo a zahrát si ho budeme moci již příští týden v pátek 30. října/októbra. Do něj ale budeme moci vstoupit jen s dalšími třemi přáteli. Na rozdíl od ostatních herních možností totiž raid nebude podporovat náhodné vyhledávání spolubojovníků. Pokud tak neznáte další tři lidi, kteří by si s vámi zahráli, máte v tomto případě smůlu.

Vývojáři však říkají, že hrát Tale of Iyo s náhodnými spoluhráči bychom stejně nemohli. Raid má totiž nabízet mnohem větší výzvu než ostatní módy a pro jeho úspěšné splnění bude nutná vynikající koordinace a komunikace. Hra bude rozdělena do tří kapitol a minimální síla vybavení bude až 100 KI, což značí, že se nejedná o přídavek pro nováčky, ale spíše zkušené harcovníky.

Ačkoliv raid má být vrcholem celého režimu Legends, není to jediná novinka, na kterou se příští týden můžeme těšit. Čekají nás také týdenní výzvy ve formě jedné příběhové mise pro dva hráče a jedné mise přežití pro čtyři s rozdílnými modifikátory. Obě budou nastavené na obtížnost „Noční můra“ a každý, kdo mise splní i se všemi bonusovými úkoly, dostane ty nejlepší kousky vybavení, které vám pomohou být tím nejobávanějším duchem. Týdenní výzvy se budou každý pátek pravidelně měnit.

Přečtěte si také: Ghost of Tsushima si na PS5 zahrajete při 60 snímcích