Když byli zástupci Insomniac Games dříve dotázáni na herní dobu Marvel’s Spider-Man 2, odkazovali na herní délku prvního dílu pavoučího dobrodružství. Ten bylo možné dokončit za 20 až 25 hodin. Hra už je mezi novináři, influencery a některými hráči. Jeden z nich už získal platinovou trofej. Potřeboval k tomu 30 hodin. Bohužel už nevíme, kolik potřeboval k dokončení příběhu a o kolik herní dobu protáhly početné vedlejší činnosti. V Marvel’s Spider-Man se zisk všech trofejí pohyboval v rozmezí 20 až 30 hodin, zatímco ve Spider-Manie Miles Morales to bylo 20 hodin.

Insomniac Games na X (dříve Twitter) bez spoilerů prozradili, že lov trofejí neovlivňuje obtížnosti ani vnucené umělé prvky, které by platinu ztížily. Budete muset dokončit hlavní příběh, koupit všechny vylepšení gadgetů, získat všechny dostupné obleky, dosáhnout maximální úrovně, splnit všechny nepovinné mise, pořídit spoustu fotografií, pomáhat obyvatelům různých čtvrtí New Yorku a mnoho dalšího.

Sony s blížícím se vydáním hry nabízí hráčům, kteří ještě nemají PlayStation 5, bundle. Balíček zahrne standardní konzoli PS5 s Blu-ray mechanikou a kód ke stažení Marvel’s Spider-Man 2. V prodeji bude od 20. 10. 2023. Ve stejný den bude dostupná také hra. Pro opravdové fanoušky je tady potom speciální edice s bočnicemi a ovladačem DualSense ve stylu Spider-Man 2 za necelých 16 000 Kč. DualSense byl za 1900 Kč, ale ve většině obchodů již není v nabídce.

Pokud by to bylo někomu ještě málo, tak Adidas si připravil nové boty pro příznivce Petera Parkera a Milese Moralese. Boty prodává exkluzivně obchod Tillys za 220 dolarů (cca 5200 Kč). Vše si prohlédněte u nás v galerii.

Marvel’s Spider-Man 2 vyjde 20. 10. letošního roku na PlayStation 5. Ve hře budou české titulky.