První dodatečný balíček pro real-time strategii Iron Harvest, která se odehrává v alternativní realitě po roku 1920, je důležitý. Přidává novou hratelnou frakci v podobě americké Usonie a letecké jednotky pro základní frakce.

DLC se jmenuje Operation Eagle a je možné si ho koupit samostatně za 19,99 eur, nepotřebujete kvůli němu vlastnit původní Iron Harvest.

„V následku Velké války svět zachvátil chaos a hranice se překreslují. Usonie chce, aby 20. století bylo „Americké století“, zatímco starý nepřítel se schovává ve stínech a pokouší se chopit moci,“ popisují první dodatečný balíček vývojáři ze studia King Art.

Pro hráče je připravena zcela nová příběhová kampaň se sedmi misemi. Hratelná je v singleplayeru i v kooperaci a obsahuje přes 25 minut nových videí a tucty nových spojenců a nepřátel.

Přečtěte si také: Iron Harvest vám ukáže propracovanou alternativní minulost

„Americká unie Usonie se držela stranou od Velké války a stala se ekonomickou a válečnou supervelmocí bez povšimnutí starých evropských elit. Z Usonie by se mohl stát maják naděje pro utlačované, který všem přinese svobodu a spravedlnost, nebo může podlehnout volání moci a stane se z ní nová říše, která bude vládnout železnou silou. Rozšíření zahrnuje novou frakci Usonii, USA z 20. let 20. Více než 30 nových pěších jednotek, mechů a budov pro tyto frakce.“

Hodně zajímavé jsou vzdušné síly. Rané létající stroje přicházejí v různých provedeních pro všechny frakce. Spolehnout se můžete na obratné kluzáky i kolosální bojovou loď usonského hrdiny Admirála Masona, která překoná jakýkoliv terén a rozsévá pod sebou smrt.

„Nejstatečnější muži se stanou Výsadkáři cvičenými na nebezpečné mise hluboko v nepřátelském území. Přizpůsob svou strategii a připrav defenzívu s novými protileteckými mechanikami pro všechny frakce Iron Harvest,“ dodávají tvůrci.

Operation Eagle DLC obsahuje:

  • Novou frakci Usonia s více než 20 novými jednotkami
  • Kampaň Usonia (singleplayer a kooperace)
  • Tři nové hratelné hrdiny
  • Nové hratelné spojence z frakce Arabia
  • Nové létající jednotky pro všechny frakce
  • Nové multiplayerové mapy
  • Desítky nových skinů a roční období

Iron Harvest vyšlo na PC s českými titulky. Později se má hra objevit na konzolích PlayStation 4 a Xbox One.