Po představení PlayStation 5 Pro bude následovat komornější prezentace her. Nové State of Play je na spadnutí. Uskutečnit se má příští týden, ale raději nečekejte žádná velkolepá odhalení.

O novém State of Play se spekuluje už dlouho. Řada insiderů o něm mluví už více než měsíc a nejčastěji zaznívalo, že se uskuteční koncem září. To teď potvrdil novinář Jeff Grubb. Ten je téměř jistě přesvědčen o úterý 24. září/septembera.

Pokud jste se začali radovat a představovat si, jak Sony ukáže nové hry, včetně nového projektu od tvůrců The Last of Us a pokračování Ghost of Tsushima, tak se raději uklidněte. Vypadá to spíše na představení Horizon Zero Dawn Remastered, který nedávno prokecla ratingová agentura ESRB, a také může dojít na blížící se Silent Hill 2 Remake a LEGO Horizon Adventures. V úvahu přichází ještě PlayStation 5 verze Palworldu.

Poslední State of Play se konala v květnu/máji, akce ukázala tituly Astro Bot, Concord, Dynasty Warriors Origins, Monster Hunter Wilds a PC verzi God of War Ragnarök.