Z úterý na středu společnost Electronic Arts před svými investory řekla, že se v příštím roce zaměří na Apex Legends. Bezplatná battle royale akce od studia Respawn Entertainment má zaplnit mezeru po novém Battlefieldu, který se chystá až na fiskální rok 2020, tedy v období mezi dubnem/aprílem 2021 a březnem/marcem 2022. Krátce na to se dozvídáme, že již příští týden se do Apex Legends na omezenou dobu dostane mód pro dva hráče.

Duos mód můžete ve hře očekávat příští úterý, 5. listopadu/novembra. Bohužel nevíme, jak dlouho bude v Apex Legends dostupný. Každopádně, režim Duos je dalším úsilím Respawnu vylepšit svou battle royale akci a přimět další hráče, aby si titul vyzkoušeli. V srpnu jsme na omezenou dobu dostali Solo mód pro jednoho hráče, který se v rámci oslav Halloweenu vrací.

Vypadá to, že vývojáři testují, co bude pro Apex Legends nejlepší. Battle royale akce byla vytvořena pro tříčlenné týmy, ale zdá se, že hraní o samotě se hráčům zalíbilo. Uvidíme, jak dopadnou dvoučlenné týmy. Očekáváme šablonu 60 hráčů na zápas, což znamená v Duos režimu dohromady 30 týmů.

Připomeňme, že Apex Legends má již 70 milionů registrovaných hráčů. Nevíme ale, kolik z nich je aktivních. Hra dorazila v únoru/februára letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Co si myslíte o tom, že se EA v příštím roce zaměří na Apex Legends? Napište nám do komentářů.