9. 8. to bude už sedm let, co světlo světa spatřilo No Man's Sky. Kdo by v té době řekl, že se ambiciózní hra dočká 7. výročí, když první měsíce byly velmi bolestivé a hráči mluvili o velkém zklamání. Sean Murray se svým týmem ze studia Hello Games to ale dokázal a po letech splnil de facto vše, co před vydáním vesmírného dobrodružství nasliboval. Dnes je No Man's Sky úplně, ale úplně jinou hrou než před necelými sedmi lety.

U příležitosti narozenin byl zveřejněn trailer ohlížející se za celou cestou. Vývoj začal pět let před vydáním a Murray je pyšný na to, co se jim v malém týmu povedlo vytvořit. Před vydáním byla průměrná velikost týmu pouhých 6 lidí a po vydání jich bylo 15.

„Na této hře jsem pracoval téměř třetinu svého života a byla úspěšnější, než jsme kdy plánovali nebo snili. Nebylo to vždy snadné, ale to, co nás po celou dobu provázelo, byli hráči a komunita. Za každou aktualizací, každým videem, každou funkcí a řádkem v opravné poznámce stojí tým, kterému na této hře velmi záleží,“ uvedl Murray a druhým dechem dodává, že je toho ještě hodně, co chtějí vyzkoušet, na co se těší.

„Další krok na této cestě není daleko. Již brzy se s hráči podělíme o další informace o ECHOES,“ prozradil tajemně bez dalších podrobností. ECHOES bude dle všeho další velká aktualizace. Název je i na konci téměř dvouminutového videa ohlížející se za historií No Man's Sky.