Pokud vás vtáhlo objevování rozmanité fauny a flóry Pandory, tak si můžete užít přídavek. Avatar: Frontiers of Pandora obdržel první ze dvou plánovaných příběhových rozšíření. Jmenuje se The Sky Breaker a odehrává se v neprobádané části měsíce.

V části Pandory zvané Horní pláně budete svědky znepokojivých události. Setkání klanů naruší velký stín na obloze a hlavní hrdina se starými přáteli musí bojovat proti členům frakce RDA. Připojíte se tak k ostatním klanům Na'vi při záchraně měsíce před obávaným protivníkem.

The Sky Breaker přináší novou kampaň s hlavními a vedlejšími misemi, stejně tak s řadou nových aktivit a nových kosmetických doplňků. Nemluvě o nových nepřátelích.

Druhý balíček, Secrets of the Spires, je v plánu na podzim tohoto roku a odehraje se v novém regionu v Západní hranici, kde těžba RDA způsobuje strašlivé škody. Hráči využijí svého Banshee a pustí se do vzdušných soubojů, aby odhalili tajemství této nové oblasti s kaňony a obnovili mír dříve, než bude pozdě.

A pokud jste Avatara ještě nehráli, tak si ho po dobu pěti hodin můžete vyzkoušet. Trial verze bude pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S dostupná do 28. 7.

Avatar: Frontiers of Pandora vyšel koncem loňského roku na PC, Xbox Series X/S, PS5, PS4 a Xbox One.