U Marvel's Spider-Man 2 stále neznáme datum vydání, ale fanoušci Spider-Mana se alespoň tento týden dočkali komiksu. Stejnojmenný komiks byl oznámen již minulý týden, o čem vás již Miky v ranním Stručně informoval. O čem ale možná nevíte, že byl rozdáván zdarma v rámci Dne komiksů všem, kteří si pro něj došli do obchodu s komiksy. Tato akce se týkala pouze Spojených států amerických, nemusíte však být smutní, digitální verze je teď zdarma dostupná pro všechny.

Tento komiks byl oznámen minulý týden spolu se samostatnou verzí hry Marvel's Spider-Man Remastered pro PlayStation 5. Do této doby jste si museli koupit ultimátní edici Marvel's Spider-Man: Miles Morales, jinak jste si vylepšený první díl zahrát nemohli.

Přečtěte si také: Spider-Man 2 je ještě v kuchyni, vzkazují vývojáři

Stejně jako ve hře Marvel's Spider-Man 2, která vyjde během letošního podzimu na PS5 (spekuluje se o září), se i ve stejnojmenném komiksu objeví Peter Parker a Miles Morales, kteří se ujmou své postavy Spider-Mana a budou bojovat proti Venomovi a dalším padouchům, které se rozhodli v Insomniac Games vybrat jako vhodné postavy, které do své hry zahrnou. Ve hře Marvel's Spider-Man na PS4 se hráči mohli utkat s pěknou řádkou padouchů, takže se dá předpokládat, že se někteří z nich vrátí spolu s dalšími.

Příběh komiksu se soustředí na to, co Peter Parker, Miles Morales a Mary Jane Watson dělali od událostí v Marvel's Spider-Man a Marvel's Spider-Man: Miles Morales. V komiksu mají balancovat mezi svými povinnostmi vůči New Yorku a sobě navzájem a zároveň se setkávají tváří v tvář s Hoodem, superpadouchem, který disponuje nadpřirozenými schopnostmi, jež konkurují schopnostem obou Spider-Manů. Autorem komiksu je Christos Gage, který napsal příběh pro marvelovského Spider-Mana, a nakreslil ho Ig Guara.