Aktualizace: Tak jsme se dočkali. V Helldivers 2 jsou od dnešního odpoledne mechové. Konkrétně jde o typ EXO-45 Patriot Exosuit s raketami a rotačákem. Do hry se dostal poté, co ho hráči osvobodili ve speciálním úkolu na Tien Kwan. Teď už jen záleží na tom, abyste měli úroveň 25. Později by mělo dojít ještě na dva typy.

Hráči kooperativní střílečky Helldivers 2 se mohou ještě seznámit s druhou sezónou. Spuštěna bude příští týden s novým prémiovým Warboundem. To je název pro Battle Pass, který hráčům přinese nové ultra-futuristické brnění a zbraně plivající blesky. Vše doplní stylový plášť, tři emotikony a další maličkosti.

Tvůrci připravili tři prototypy brnění EX-03, EX-16 a EX-00. Prostřední prototyp má elektrický oblouk vytvářející silné magnetické pole. U nových zbraní můžete očekávat laserovou pušku LAS-16 nebo upravenou brokovnici používající plazmové náboje. K dispozici bude ještě nový omračující granát či laserová pistole.

Warbond – Cutting Edge bude dostupný od 14. března/marce. Cena by měla být 1000 superkreditů stejně jako u předešlého Battle Passu. Tyto kredity lze koupit za skutečné peníze, stejně tak získat během hraní.

Připomínáme, že tento týden vyšla aktualizace přidávající nové hrozby na mapy. Během mise se mohou náhodně objevit ohnivá tornáda, meteorické deště a další nebezpečí, která vás nemile překvapí.