Společnost Sony zveřejnila upoutávku s ohlasy na God of War: Ragnarök. Nejnovější exkluzivita PlayStationu si vysloužila od českých i zahraničních serverů skvělé hodnocení, které je sesumírováno ve dvojici videí.

Nahoře najdete video věnováno tuzemským recenzím, kde nejnižší hodnocení je 9/10. My jsme hru s českými titulky doporučili na 10/10 za excelentní příběh a hratelnost, výborné audio-vizuální zpracování a chytré hádanky v prostředí.

„God of War Ragnarök je kulminací všeho, co se vývojáři v Santa Monica Studio za celá léta naučili. Spojili dohromady vše, co umí nejlépe: výborný design postav, nádherné vykreslení lokací a převyprávění mytologie, kreativní arénové souboje okořeněné o pestrou paletu dovedností, přepínání mezi postavami, to vše ve filmovém stylu vyprávějící rodinný příběh, který byste od série vlastně nečekali. Takové spojení talentů zvládne v herním světě jen opravdu málokdo. Ať už svou stylizací, tak technologickým zpracováním se jedná o špičku herního průmyslu,“ dočtete se v našem verdiktu.

V zahraničí je to velmi podobné. 10/10 od IGN, Push Square, PlayStation Universe nebo Gaming Nexus. Jaké hodnocení byste God of War: Ragnarök udělili vy?