I přes globální pandemii koronaviru si herní společnosti, vývojáři a komunita našli čas, aby potěšili své příznivce aprílovými vtípky. Jiní místo vtipů využili dnešní den, aby dodali lidem odvahu, podpořili je a vyzvali k obezřetnosti.

My jsme pro vás vybrali ty nejzajímavější vtípky z herního světa. Tak se na ně pojďme podívat, zlepšit si náladu a zapomenout na chvilku na to, co se děje venku.

JEDNOROŽCI V ČESKÉM VIGORU

České studio Bohemia Interactive upozornilo, že si hráči Vigoru mají dávat pozor na nového, netypického nepřítele. Jednorožci přicházejí! Naštěstí je jeden z nich daleko, až támhle na mostě.

SOL CRESTA OD PLATINUMGAMES

Čtvrté odhalení japonského studia PlatinumGames je pouze aprílový vtip. Po představení The Wonderful 101 Remastered, Project G.G a nového studia v Tokiu přichází na řadu arkádový stroj nazvaný Sol Cresta. Je založený na klasické střílečce Moon Cresta a Terra Cresta z 80. let. PlatinuGames tvrdí, že jde o úžasnou a šokující spolupráci, ale moc vážně bychom to nebrali.

FOR HONOR: MINI EDITION

Ubisoft připravil Mini edici své středověké akce For Honor a zmenšil hlavní hrdiny. Doporučujeme zapnout zvuk!

TVŮRCI KINGDOM COME POSÍLAJÍ MOROVÉHO DOKTORA

Pražské studio Warhorse, které vytvořilo středověký RPG titul Kingdom Come: Deliverance na sociální síti Twitter místo vtipu vyzvalo, abychom zůstali v bezpečí, myli si ruce, nosili masky a zůstali zdraví. Všem pak posílají morového doktora.

SPECIÁL NA BLU-RAY OD KOMUNITNÍHO MANAŽERA CD PROJEKTU RED

Pokud máte rádi komunitního manažera CD Projektu RED Pawla Burzu a nemůžete se nabažit jeho projevů ve videích This Week in Gwent, která vychází každý pátek na YouTube v souvislosti s karetním Gwentem, již brzy si budete moci pořídit Blu-ray se dvěma hodinami toho nejlepšího z TWiG a Burzových výstupů. A to jen za 9,99 dolarů.

STYLOVÝ GERALT Z RIVIE V GWENTU

CD Pojekt RED připravuje v souvislosti s Gwentem také uvedení samotného Geralta z Rivie, které je dost stylové. Bílý vlk bude totiž pro karetní bitvy vybaven oslíma ušima a brýlemi slavného padoucha Magistra. Pokud jste opravdu důkladně prošli datadisk Srdce z kamene pro Zaklínače 3, možná víte, že oba předměty, které pochází právě z tohoto datadisku, lze za určitých okolností spojit a mít Geralta přesně takového, jaký bude brzy v Gwentu. A pokud ne, můžete se řídit třeba tímhle videem.

DNESKA JEN VÁŽNÉ NOVINKY

Je to zvláštní, ale svět se prostě ne a ne zastavit. Pokud investujete váš čas do našeho pořadu, máte jistotu, že se vždy dozvíte to nejlepší z celého světa počítačových a konzolových her. Až dodnes. Vítejte u 90VTEŘIN a u popisku, který stejně nikdo nečte!

MÓD TURRET TOWN VE WORLD OF TANKS

Free-to-play hra World of Tanks přivítala nový mód. Jmenuje se Turret Town a jde o 4v4 režim na exkluzivní mapě Ghost Town.

DIRT ROLLERS

V průběhu tohoto roku se má na všechny platformy dostat DiRT Rollers, inovativní hra s novým zážitkem ze světa závodů od Codemasters. Závodit budete se skleněnými koulemi. Jen pozor na to, aby se nerozbily.

CAPCOM BEZ APRÍLOVÉHO VTIPU

Japonská společnost Capcom se rozhodla místo aprílového vtipu podpořit všechny, kteří jsou ovlivněni nákazou Covid-19. Capcom všem vzkázal, aby si pamatovali, že nejsou sami.

SPACE THUNDER

Tvůrci War Thunderu představují Space Thunder, speciální projekt, ve kterém se s kosmickými silami zúčastníte orbitálních bitev.

REVOLUČNÍ OVLADAČ PRO WAR THUNDER

Tvůrci War Thunderu ukázali speciální, revoluční ovladač pro jejich hru. Výhoda je v tom, že si nemusíte pamatovat tisíce kombinací tlačítek.

MEGA MAN V METALLIC CHILDU

Studio HG oznámilo, že se Mega Man stává novou hostující postavou v jejich roguelike akci Metallic Child, která má letos vyjít na PC, PlayStation 4 a Nintendo Switch.

OCEANHORN VR

Cornfox & Bros. na oslavu 10. výročí oznámili Oceanhorn VR.

MENU PLAYSTATIONU 5

YouTube účet Infiltrado přišel s videem, na kterém ukazuje údajné menu konzole PlayStation 5. S největší pravděpodobností je falešné.

ANIMOVANÝ FILM PODLE DEATH STRANDING

Z Japonska přichází aprílový vtípek, že začaly práce na animovaném filmu podle Death Stranding.

PRAYER TO DEATH

Vývojáři ze studia Arika představili Prayer To Death. Tady je důležité zmínit, že podobně oznámili i Fighting EX Layer. Původně se mělo za to, že je to vtip, ale později šlo o skutečnou hru.

FANTASY BATTLE ROYALE V PUBG

Už včera jsme vás v samostatné novince informovali o novém, dočasném módu v PUBG, ve kterém hrajete za paladina, kouzelníka, lovce nebo barbara.

SPECIÁLNÍ SEZNAMKA STARBAE 

Frozenbyte si přichystali speciální seznamku Starbae pro svůj MMO titul Starbase.

GRIP: COMBAT RACING VE VR

Arkádové, vysokorychlostí závody GRIP: Combat Racing si užijeme ve VR. Užijeme...

FOOTBALL MANAGER 1888

Football Manager 1888...

DuckTales QuackShots 

Kačeří příběhy se vracejí!

BENDY ROYALE

Máme tu další Royale hru, tentokrát Bendy Royale.

SIGHTDRIVE

Inovativní, revoluční mobilní závody Asphalt 9 budete řídit pomocí technologie SightDrive.

Jaký aprílový vtípek se vám nejvíce líbil? Nebo na ně v dnešní době nemáte náladu? Podělte se s námi o svůj názor v komentářích.

Máte tip na aprílový vtípek, který by v našem přehledu neměl chybět? Napište nám ho do komentářů a my článek aktualizujeme.