Na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch v pátek vyšla dobrodružná hra Gigantosaurus, která velké i malé hráče zavede do prehistorického světa plného oblíbených dinosaurů, včetně známého dinosaura jménem Gigantosaurus. Toto unikátní dinosauří dobrodružství přináší zábavnou kombinaci snahy o záchranu světa, super závodu a přímo gigantické zábavy pro rodinu a přátele.

„Pomoz Rockymu, Tiny a Mazu řešit velké problémy - jako když obrovský meteorit zablokuje Gigantův vstup do sopky! Hraj společně s přáteli a rodinou a odhaluj tajemství, řeš hádanky a staň se zachráncem dne. Nauč se využívat Gigantovy neuvěřitelné síly a velikosti ve svůj prospěch. Konec dobrodružství každého z dinosaurů je teprve začátek - neuvěřitelně rychlého závodu do další zóny! Budeš ten nejuřvanější, nejrychlejší - nebo snad obojí? Ultimátní Gigantosaurus dobrodružství čeká jen na Tebe!,“ láká tisková zpráva na hru, která vyšla bohužel bez české lokalizace.

Pokud si vyberete PC verzi, tak se prodává na Steamu, zatímco konzolové verze seženete v krabičce i digitálně. Minimální systémové požadavky na PC uvádějí Windows 10, 8 nebo 7, procesor Intel Core i5-2500K 3,3 GHz nebo AMD FX-8150 3,6 GHz, 4 GB RAM, GeForce GTX 550 Ti nebo Radeon HD 6790 s 2 GB VRAM, DirectX verze 11 a 4 GB volného místa na disku.