Společnost 1C rozšíří své portfolio retro her o rychlou retro first-person střílečku Dread Templar, která kombinuje klasické prvky stříleček z 90. let s moderními ovládacími prvky FPS založených na dovednostech. Líbit se má příznivcům starých dílů sérií Doom a Quake.

Titul má být uveden na podzim letošního roku do předběžného přístupu na Steamu a příští rok má vyjít v plné verzi na další platformy. Dříve se projekt jmenoval Hell Hunt a vyznačuje se pixelovým retro stylem. Hráči budou likvidovat nejrůznější nepřátele za pomoci více než deseti různých zbraní. Těšit se můžete na katany, střelné zbraně i pekelné zbraně.

Přečtěte si také: Retro střílečka Hrot zasazena do Československa vyšla na Steamu

„Jste děsivým templářem, jenž hledá pomstu hluboko v říši zla. Prozkoumejte úrovně a řešte hádanky, abyste našli skryté zbraně a vylepšení. Postavte se hordám démonů a krvežíznivým ďáblům pomocí nindža vybavení, střelných zbraní a pekelných zbraní, díky nimž ze sebe dostanete ty nejděsivější věci z pekla,“ láká tisková zpráva. Součástí hry budou i vedlejší oblasti a tajná místa.