Oznámení remaku druhého dílu Destroy All Humans je pouze otázka času. Na oficiálním twitterovém účtu PlayStationu se předčasně objevil trailer na Destroy All Humans 2: Reprobed. Tweet byl později odstraněn.

Destroy All Humans 2 navazuje na první díl, který pro moderní platformy vyšel v minulém roce. Uniklý trailer ukazuje část příběhu z roku 1969, včetně psychedelických hipíků a ruských špionů z dob studené války. Poťouchlý mimozemšťan bude využívat novou zbraň a sadu brýlí, které kolem Crypta spustí barevný výbuch a donutí lidi tančit.

Trailer bohužel neobsahuje datum vydání Destroy All Humans 2: Reprobed. Další detaily bychom se mohli dozvědět už zítra večer (17. 9.) na speciálním streamu v rámci 10. výročí THQ Nordic. Přenos začne ve 21:00 našeho času a ukázáno má být šest nových her.

Remake open-world akční adventury Destroy All Humans! jsme hodnotili za 7/10. Petr Duppal vyzdvihl grafiku, humor a novou lokaci společně se spoustou skinů. Hru trápily občasné bugy, krátké a repetitivní mise a bohužel i starý dabing.

Trailer na Destroy All Humans 2: Reprobed