Před nějakou dobu se Ubisoft rozhodl spustit veřejný testovací server pro jejich live service hru The Division 2, aby tak mohli hráčům předběžně ukázat své plány pro jejich postapokalyptickou akci a zároveň včas získat tolik potřebnou zpětnou vazbu. S čím však vývojáři nepočítali, je to, že dataminerům to dává mnohem větší šanci získat informace, které tvůrci hry nechtějí ukazovat veřejnosti příliš brzy. 

Uživatel Redditu s předzdívkou Definitelyanalt16 získal z tohoto serveru značnou část zvukových souborů, které odkrývají příběh několika dalších připravovaných sezón. Největší novinku přináší hovor, kde Kelso mluví o mrakodrapu, jehož patra musí být zajištěna jednotlivě. Dialog zároveň potvrzuje safe room, což je takový checkpoint, kde hráči mohou ukládat svůj postup.

To vše naznačuje potenciální návrat fanoušky oblíbeného Underground, který se v pokračování The Division dosud neobjevil. V originální hře se jednalo o PvE mód, kde jste s partou přátel sestupovali do rozlehlé sítě tunelů pod Manhattanem v řadě procedurálně generovaných úrovních. Tentokrát se však zdá, že se vývojáři rozhodli pro změnu a místo podzemí bychom mohli prozkoumávat patra jedné z výškových budov

Získaná data však neuvádí ve které sezóně bychom se mohli této novinky dočkat. Zároveň je také potřeba počítat s tím, že tohle může být jen slepá větev vývoje, na které vývojáři už nadále nepracují. Fanoušci si však již delší dobu přejí novou verzi Underground módu, proto se dá předpokládat, že na něm Ubisoft pracuje.