Pokračování kontroverzní akční série Postal klepe na dveře. Postal 4: No Regerts se chystá vyjít v plné verzi poté, co hra v říjnu 2019 vstoupila do předběžného přístupu na Steamu. Vývojáři za tu dobu připravili řadu aktualizací a konečně jsou připraveni přidat poslední důležitý obsah, aby se Postal 4: No Regerts dostal do verze 1.0.

Datum vydání bylo stanoveno na 20. 4. letošního roku. Hráči si mimo jiné budou moci zvolit hlas hlavního hrdiny. Kromě výchozího, který patří Jonu St. Johnovi (Duke Nukem), bude na výběr hlas Coreya Cruise (hlavní hrdina Postalu 3) a legendárního Ricka Huntera (protagonista Postalu 2).

„Porušujte pravidla ve všech pěti herních dnech dostupných v rámci Early Access díky náhodným setkáním, spouště vedlejších pochůzek, vylepšené grafiky, přepracovanému systému mapování, novým rádiovým stanicím a mnohému dalšímu,“ uvádí tisková zpráva. Fanoušci se dočkají i nových achievementů a sběratelských předmětů.

Tvůrci ujišťují, že i poté se můžeme těšit na spoustu bezplatného obsahu. Současný plán počítá s rozšiřováním hry na další roky. V budoucnu mají dorazit nové zbraně, další vedlejší úkoly, vylepšení výkonu/optimalizace, grafická vylepšení a kooperativní multiplayer.

„Konečně může ikonický antihrdina The Postal Dude vzít celý týden útokem, převálcovat konkurenci a rozvrátit samotný koncept tradičního životního stylu od devíti do pěti. S močovým měchýřem připraveným k prasknutí a kompletní sadou cílů, které můžeš řešit s naprostou volností v citlivém, absurdním sandboxu s otevřeným světem,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Ta láká na běsnění napříč fiktivní arizonským městečkem Edensin, kde každý den od pondělí do pátku navazuje na předchozí s novými misemi, lokacemi a herními systémy. Chybět nebudou nejrůznější šílenosti, například házení lidí prchajících z Ameriky přes mexickou hranici prakem o velikosti člověka. Šíření svatého slova bidetu mezi nečistým obyvatelstvem. Obrana proti masožravým buranům, kultistům podporujícím toaletní papír, chamtivým zlatokopům a policii.

V současné době pro hraní potřebuje 64bitový procesor a operační systém Windows 8 nebo 10. Dále čtyřjádrový 2,5 GHz procesor, 8 GB RAM, grafickou kartu kompatibilní s DirectX 11 a 2 GB VRAM a 35 GB volného místa na disku. Doporučuje se čtyřjádrový 4,0 GHz procesor, 8 GB RAM a 4 GB VRAM.

Postal 4: No Regerts zatím vyjde pouze pro PC, a to 20. 4. za 33,99€ přes Steam a GOG. Kromě toho je ve vývoji také retro spin-off série s názvem Postal: Brain Damaged.