Vyšla poslední aktualizace pro Redfall. Nepovedená upírská kooperativní střílečka obdržela v pořadí čtvrtý update, který přidává dlouho požadované funkce a celkově vylepšuje hru. Komunita by po nainstalování aktualizace mohla být spokojenější, i když studio Arkane Austin bylo zavřeno a už de facto neexistuje.

Hlavní novinkou čtvrté aktualizace je přidání offline režimu. Hráči se mohou do kampaň pustit bez nutnosti připojení k internetu. To znamená, že Redfall bude žít i poté, co Microsoft jednoho dne vypne servery.

Druhou důležitou novinkou pro singleplayer je pauza. Kdykoliv je možné pozastavit hru, což se hodí v situacích, kdy musíte rychle odběhnout od počítače nebo konzole, případně, když si chcete promyslet strategii.

Třetí důležitou novinkou hry je systém reputace nazvaný Community Standing. Ten se zvyšuje odemykáním úkrytů, plněním misí v úkrytech upírů, zachraňováním civilistů a zabíjením lepších nepřátel. Když budete pomáhat obyvatelům Redfallu v boji s upířími bohy, budete získávat jedinečné trvalé bonusy. Systém Community Standing je rozdělen do šesti stupňů s 39 jedinečnými odměnami. Čím výše se dostanete, tím silnější bonusy odemknete.

Vývojáři také přidali nové nepovinné bosse, nové varianty nepřátel, další zbraně a tuny nových ručně vytvořených setkání v otevřeném světě. Dále výrazně rozšířili nepřátelská hnízda, vylepšili umělou inteligenci a opravili spoustu chyb a problémů. PC hráče potěší ještě podpora DLSS 3.

Aktualizace má 20 GB na Steamu, 22,87 GB na Microsoft Store a 19,97 GB na konzolích. Redfall si můžete zahrát na PC a Xboxu Series X/S. Hru najdete také v předplatném Game Pass.