Friday the 13th: The Game měla na začátku velké problémy. I přesto se ale vývojářům podařilo vybudovat silnou komunitu a fanouškovskou základnu, která si tenhle asymetrický horor zamilovala. O to více je bude mrzet dnešní oznámení.

Společnost Gun Media informovala, že v průběhu tohoto měsíce vyjde finální aktualizace Friday the 13th: The Game. Ta opraví velké množství chyb hlášených hráči. Současně ale dojde k vypnutí dedikovaných serverů. Vývojáři ujišťují, že titul bude stále hratelný prostřednictvím rychlých zápasů, stejně tak soukromých zápasů a databáze serverů. Ve všech případech ale metodou p2p.

Přečtěte si také: Vývojáři chystají oživení Predator: Hunting Grounds a vydání hry na PS5 a Xbox Series

Oficiální fórum hry bude archivováno a již na něj nebude možné komunikovat. Aktivita na sociálních sítích bude minimalizována, kanály budou využívány pouze pro oficiální oznámení. Zapnuty zůstanou výhody jako Double XP, CP a Tape Drop Rates, které byly zavedeny na začátku pandemie COVID-19.

Friday the 13th: The Game nadále zůstane v prodeji ve verzích pro PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One a PC.

Jak hráči dobře vědí, hru ovlivnily právní spory. Ty neumožnily týmu Illfonic další vývoj a místo toho vznikl Predator: Hunting Grounds ve spolupráci se Sony pro PC a PS4.