Společnost Codemasters pod Electronic Arts pokračuje v dodatečné podpoře rallye závodů. Hra EA Sports WRC dnes obdrží velké rozšíření, které přináší závody v Polsku a Lotyšsku. Navíc je zdarma pro stávající majitele hry. Tedy pro ty, co si do dnešního dne hru koupí. Pro ostatní za 20 euro.

Začneme u našich sousedů. V nové sezóně EA Sports WRC se můžete těšit na kultovní Orlen 80th Rally Poland, která se do kalendáře vrací po pětileté pauze. Podle vývojářů na hráče čeká 27 kilometrů na několika rychlých tratích se šotolinou, které jsou rozděleny do 12rychlostních zkoušek, včetně zkrácených a obrácených verzí dvou hlavních etap.

Druhou novinkou je náročná Tet Rally Latvia, která si letos odbyla svou premiéru ve skutečném světě WRC.

Obě rallye si užijete s pěti zcela novými hybridy. Tři spadají do kategorie Rally1 a jsou od automobilek Ford, Hyundai a Toyota. Doplní je Ford Fiesta Rally3 Evo a Toyoty GR Yaris Rally2. K dispozici je ještě 52 nových polepů.

Tohle je pouze začátek. Nová sezóna EA Sports WRC je rozdělena do tří balíčků. V zimě dorazí balíček Le Maestros s dvěma tratěmi v Monte Carlu a Portugalsku, zatímco balíček Hard Chargers na jaře nabídne nové etapy ve Švédsku a Řecku. Více tady.