Společnosti Electronic Arts a Codemasters odhalily datum vydání a obsah očekávaného rozšíření sezóny 2024 pro hru EA Sports WRC. Hráči se mohou těšit na nové lokace, momenty, rychlostní zkoušky, vysoce výkonná vozidla a licencované posádky.

8. října/októbra vyjde aktualizace Locations & Car se dvěma vzrušujícími místy: náročnou Tet Rally Latvia, která si letos odbyla svou premiéru ve WRC, a kultovní Orlen 80th Rally Poland, která se do kalendáře vrací po pětileté pauze. Obě rallye si užijete s pěti zcela novými hybridy. Tři spadají do kategorie Rally1 a jsou od automobilek Ford, Hyundai a Toyota. Doplní je Ford Fiesta Rally3 Evo a Toyoty GR Yaris Rally2. K dispozici bude ještě 52 nových polepů.

Na přelomu roku 2024 a 2025 dorazí Le Maestros s tratěmi Briançonnet a Fafe. Briançonnet nabízí 14,55 km dlouhé silnice s esovitými zatáčkami, klopenými zatáčkami, úzkými mosty, klasickými vlásenkami a dynamickým terénem na pozadí nádherných výhledů na Monte Carlo. Fafe posune dovednosti hráčů až na samou hranici jejich možností díky napínavým skokům v této slavné etapě nacházející se na severu Portugalska.

Na jaře sezónu 2024 završí Hard Chargers. Přinese adrenalinové zážitky z rallye díky dvěma nově aktualizovaným etapám. Balíček obsahuje rychlé a technické tratě v Umeå s dlouhými rovinkami, ostrými zatáčkami a hrboly. Tato etapa představuje cesty lemované stromy, odlesněné úseky, tunel a slavnou arénu Red Barn. Kromě toho budou jezdci čelit klikaté horské trati Harvati v řecké Acropolis Rally, která je proslulá náročným kamenitým, blátivým a šotolinovým povrchem.

Aktualizace Le Maestros a Hard Chargers budou obsahovat další obsah. Ten ale na své odhalení ještě čeká.

Pokud jste EA Sports WRC od Codemasters ještě nehráli, tak nabízí také Středoevropskou rallye se závody napříč Českou republikou.