Tvůrci Life is Strange, Remember Me a Vampyr stíhají vydat zajímavé akční RPG do konce letošního roku. Studio DON’T NOD ve spolupráci se společností Focus Entertainment oznámilo, že Banishers: Ghosts of New Eden vyjde 7. 11. letošního roku. Zajímavý příběh milenců a lovců duchů si budete moci užít na PlayStationu 5, Xboxu Series X/S a PC.

Ve hře Banishers: Ghosts of New Eden na vás čeká silný a intimní příběh. Hrát budete za Anteu Duarte a Reda mac Raitha. Jde o milence a takzvané Banishery – lovce duchů, kteří přísahali, že budou chránit živé před hrozbou duchů a přízraků. Ovšem Antea jednoho dne tragicky zemře, ale její duše neodejde do posmrtného života a na nás čeká zoufalé hledání způsobu, jak ji z tohoto neštěstí vysvobodit.

„Vstupte do života komunit New Edenu ve světě sužovaném nadpřirozenými bytostmi a dávnými tajemství. Použijte svůj důvtip nebo zkombinujte Anteiny duchovní síly a Redův mocný arzenál, abyste porazili a vyhnali duše, které trýzní živé,“ uvádí tisková zpráva.

Tento svět je strašidelná divočina Severní Ameriky. „Čelte na své cestě obtížným rozhodnutím, ve kterých rozhodnete o osudu obyvatel New Edenu – ať už jde o živé lidi, nebo bloudící duše – což dramaticky ovlivní příběh a výzvy, kterým budete čelit. Odemkněte si nové vybavení a schopnosti, abyste uvolnili sílu Banisherů,“ dodává tisková zpráva.

PC verze bude dostupná pouze digitálně přes Steam. Na PlayStation 5 a Xbox Series X/S se bude hra prodávat také ve fyzické edici. Dostupná bude rovněž sběratelská edice (pouze přes obchod Focusu) s oddělitelnou soškou dvou hrdinů, oficiálním artbookem, steelbookem, dvěma signálními prsteny Banisherů a hrou na vybrané platformě. Bonusem u všech verzí a edic je Wanderer Set DLC. Obsahuje outfit, Cortador a Ascua, bájné zbraně bájného banishera.