Takzvaný měkký restart Call of Duty: Modern Warfare, jednoho z nejoblíbenějších dílů novodobé série, si budou moci zájemci již brzy vyzkoušet. Studio Infinity Ward totiž připravilo beta-verzi. Test je rozdělen na první a druhý víkend a záleží na tom, na jaké platformě hrajete a zda máte hru předobjednanou.

První víkend je určen výhradně pro majitele konzolí PlayStation 4. Hráči s předobjednávkou se do bety dostanou od 12. září, zatímco všichni ostatní na PS4 dostanou na servery přístup od 14. do 16. září.

Druhý víkend už je určen pro PC, PS4 i Xbox One, ale je opět rozdělen. PS4 má veřejnou betu od 19. do 23. září, zatímco s předobjednávkou hry se na Xboxu One a PC do bety dostanete do 19. září. Ta práva open beta začíná od 21. do 23. září.

U PS4 nepotřebujete mít aktivní předplatné PlayStation Plus, zatímco u Xboxu One je Xbox Live Gold vyžadováno. A hráči na PC musejí mít založený účet na Battle.netu.

Ve všech případech nabídne beta k vyzkoušení 2v2 mód Gunfight, tradiční 6v6 bitvy, módy pro větší počty hráčů, úpravu zbraní a další obsah.

Call of Duty: Modern Warfare vyjde 25. října 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Pokud se těšíte na příběh, tak koncem září uvidíme prémiové gameplay záběry.