Akční RPG titul Atlas Fallen obdržel hraný filmeček, který ukazuje vizi vaší cesty v tomto pískem pokrytém světě. Na konci nechybí záběry s brázděním písku a bojem proti všelijakým příšerám. Je to příjemný rozdíl oproti videím prezentující jednotlivé aspekty hry.

„Atlas Fallen není jen fascinující svět plný záhad a nejrůznějších nepřátel, které je třeba porazit v dechberoucí akci podpořené propracovaným systémem postupu a přizpůsobení... Atlas Fallen je víc než to... Podívejte se na trailer Lord of the Sands a zhlédněte nové záběry ze hry a dechberoucí vizi vaší rychle se blížící cesty!“ uvádí tisková zpráva.

Atlas Fallen vyjde již 10. srpna letošního roku s českými titulky na PlayStation 5, Xbox Series X|S a digitálně na PC. Za předobjednávku krabicové verze PS5 a Xbox Series X|S získáte jako dárek bandanu potištěnou runami ze hry, stylový náramek s logem, fan plakát a pestrobarevnou sadu pohlednic s artworky ze hry.

Jako digitální bonus je ke hře Ruin Rising Pack! Díky němu se stanete skutečným šampionem lidstva s novými exkluzivními Ruin Rising Armor Dyes a ovládnete moc písku s bonusovým skinem Nyaal’s Wrath Gauntlet.