Microsoft na léto chystá velkou Xbox Games Showcase, která bude pokračovat speciálním directem záhadné hry. Společnost zatím prozradila pouze to, že se detailně seznámíme s dalším dílem oblíbené série. Loni jsme takto viděli Starfield od Bethesda Game Studios.

Xbox Games Showcase 2024 se bude konat 9. 6. letošního roku od 19:00 středoevropského času a půjde o první prezentaci Microsoftu, která kromě titulů od partnerů zahrne hry od studií Activisionu, Blizzardu, Bethesdy a Xbox Game Studios.

Na prezentaci očekávám také seznam her, které od Activisionu a Blizzardu dorazí do Game Passu. Microsoft dříve slíbil, že všechny hry těchto společností budou součástí předplatného. Samozřejmě to půjde postupně, protože se musí vše přizpůsobit. Zatím službu obohatilo Diablo IV.

Na záhadný direct láká obrázek (asi) vlka. Osobně bych si vsadil na nové Call of Duty. To dle všeho chystají ve studiu Treyarch a údajně se jmenuje Black Ops Gulf War. Podle spekulací se má příběhová kampaň odehrávat v otevřeném světě během války v Perském zálivu.

Ale může to být něco jiného. Třeba dlouho očekávaný nový díl série Gears.

Zpět k Xbox Games Showcase. Prezentace bude vysílaná ve více než 30 jazycích. S největší pravděpodobností tak můžeme opět čekat české titulky. Každopádně, my vám přenos nabídneme živě s naším komentářem a na webu všechny novinky.