Vývojáři z Easy Trigger dokončili svou připravovanou plošinovku Huntdown a s pomocí Coffee Stain ji plánují vydat 12. 5. na PS4, Xbox One, Nintendo Switch a PC exkluzivně prostřednictvím Epic Games Store - na Steamu bude o rok později. V titulu se podíváme do světa inspirovaného akčními filmy a popkulturou 80. let s brutalitou a násilnými zvraty. Zkrátka jde o jednu velkou jízdu plnou násilí a 16bitové grafiky.

Do hry se budete moc pustit sami nebo rovnou ve dvojici v lokálním multiplayeru, je to čistě na vás. Dostanete se do bezútěšné dystopické budoucnosti, kde vládnou sadistické gangy a policajti se obávají vytáhnout paty ze svých aut, pouze tři legendární lovci odměn mají arzenál a zabijácké instinkty, aby město vyrvali zpět ze zkorumpované pěsti zločinu.

Tato plošinovka má navíc ručně malovanou grafiku a animace či epický zvukový doprovod nabízející industriální, rockovou a elektronickou hudbu ve stylu 80. let. Pokud jde o množství úrovní, celkem vás jich čeká 20.

Zde jsou nejdůležitější vlastnosti hry:

Lokální multiplayer pro dva hráče

Výběr ze tří legendárních lovců odměn:

  • Anna Conda: Bývalá členka komanda a expert na střelné zbraně. Volné dělo cvičené k vraždění bez pochybností nebo milosrdenství.
  • John Sawyer: Policajt zvláštních sil, kterého zákon nechal za sebou. Tento zjizvený veterán ztratil tolik končetin v boji, že je napůl robotem.
  • Mow Man: Modifikovaný průzkumný droid, ukradený a zmocněný zakázaným softwarem. Obchoduje s těly za studenou tvrdou hotovost.

20 různých úrovní, každá s vlastním bossem a odměnou na konci.

Jedinečné pouliční gangy:

  • Hoodlum Dolls: Násilní divocí punkeři vyhrávající válku gangů.
  • Misconducts: Organizovaní hokejoví chuligáni, odborníci na loupeže a vydírání se zálibou pro výbušniny
  • The Heatseekers: Vražedný motorkářský klub. Tito rockabilní darebáci jsou oblečení jako armáda starověkého Říma.
  • NO.1 Suspects: Mistři disciplíny a organizovaného zločinu. Experti na bojová umění, tito úhlední psychopati ovládají noc prostřednictvím svých kasin a nočních klubů.

Zvolte si svou zbraň: Zabavte kulomety, laserové zbraně, katany, granáty a obraťte je proti jejich vlastníkům. Prostřílejte si cestu skrz gangy, bossy a získejte tučnou odměnu.