Příští měsíc vyjde ambiciózní bezplatný akční RPG titul Lost Ark, který hodlá nabídnout hratelnost kultovního Diabla s příchutí MMO prvků. Jihokorejská hra byla ve vývoji několik let a je připravena vyjít v mezinárodní verzi pro počítače skrz Steam.

V Lost Ark se hráči dostanou do fantasy říše Arkesia, kde si vytvoří své alter ego podle svých představ, včetně vzhledu. Na dobrodružství se můžete vypravit sami, případně s partou přátel nebo cizích lidí. Můžete si vybrat nejrůznější zbraně, brnění a jednu z pěti odlišných tříd. Je pouze na vás, zda budete mocným mágem, odhodlaným bojovníkem, mistrem bojového umění či třeba specialistou na střelné zbraně.

Ať už si vyberete cokoliv, čeká vás rozsáhlý živý svět, průzkum nové země, hledání ztracených pokladů a akční souboje, do nichž promluví hordy nepřátel, kolosální bossové a temné síly, které usilují o moc. Samozřejmě můžete soupeřit s jinými hráči v PvP.

Zaujalo vás Lost Ark? Vyjde 11. 2. 2022 na PC. Pro hraní postačí Windows 10 (64-bit), procesor Intel i3 nebo AMD Ryzen 3, 8 GB RAM, Nvidia GeForce GTX 460 nebo AMD HD6850, DirectX verze 9.0c a 50 GB volného místa na disku. Pro lepší grafiku se doporučuje Intel i5 nebo AMD Ryzen 5, 16 GB RAM a GeForce GTX 1050.