Na oslavu 30. výročí připravuje Sony limitovanou edici konzolí PlayStation 5 Slim a PlayStation 5 Pro. Ve stylu první generace PlayStationu budou i bezdrátové ovladače DualSense a DualSense Edge, nabíjecí stanice, PlayStation Portal a další příslušenství.

„Nová limitovaná edice vzdává hold 30 letům skvělých herních zážitků, které umožnila vášeň a podpora našich fanoušků a talentovaných herních vývojářů,“ uvádí Sony.

Limitovaná edice, která připomíná úplně první konzoli PlayStation uvedenou na trh 3. prosince/decembra 1994, se inspirovala původním barevným designem PlayStationu a nabídne ho v nejnovější řadě hardwarových produktů PS5.

Pokud máte o kolekci k 30. výročí zájem, tak se bude prodávat ve velmi omezeném množství. K dostání bude:

  • PlayStation 5 Pro Console – 30th Anniversary Limited Edition Bundle
  • PlayStation 5 Digital Edition – 30th Anniversary Limited Edition Bundle
  • PlayStation Portal Remote Player – 30th Anniversary Limited Edition (v prodeji samostatně)
  • DualSense Edge Wireless Controller – 30th Anniversary Limited Edition (v prodeji samostatně)
  • DualSense Wireless Controller – 30th Anniversary Limited Edition (v prodeji samostatně)

V krabici PS5 Pro najdete ve výročním stylu ovladače DualSense a DualSense Edge, nabíjecí stanici pro ovladače DualSense a kryt konzole pro Blu-ray mechaniku, která se prodává samostatně. Součástí je také vertikální stojan.

Výroční PS5 Digital Edition obsahuje ovladač DualSense, kryt konzole pro Blu-ray mechaniku a vertikální stojan.

V balení speciálních konzolí najdete také speciální kabelové pásky, samolepku, plakát a sponku. Přesně jak vidíte na obrázku níže.

Předobjednávky budou spuštěny 26. září/septembera na stránkách PlayStation Direct (u nás nedostupné) a u vybraných prodejců. Pouze předobjednávky PS5 Digital Edition odstartují až 10. října/októbra.