Když nemůže distributor, vývojáři, potažmo vydavatelská společnost, tak si fanoušci pomohou sami. Farflame se svým týmem nedávno dokončit české titulky pro Assassin's Creed III Remastered, včetně DLC a Liberation Remastered (čeština zde), a už se pustil do další práce. Tentokrát si vybral dnes vycházející fantasy RPG GreedFall.

Pokud tedy neovládáte tak dobře angličtinu a chcete si rozsáhlé RPG užít se vším všudy, tak stačí počkat na překlad PC verze. Ten pravděpodobně nevznikne jenom tak. GreedFall obsahuje dost textu. Bližší informace se ale dozvíme poté, co Farflame vytáhne ze hry texty a zjistí, kolik toho na ně čeká.

Farlame v minulosti vytvořil češtinu například pro Hellblade, Risen 3: Titan Lord, Mad Max, Vaporum, Expeditions: Viking nebo pro poslední projekty francouzského studia Spiders, které stojí i za GreedFallem: Technomancer a Mars: War Logs.

Níže přikládáme video o GreedFallu s českými titulky. Dozvíte se detaily o RPG systému a výzbroji. Pro více informací doporučujeme sledovat jeho oficiální stránky.